Halaman

Google+ Badge

Ahad, 24 Jun 2012

RAWANG BURGER BAKAR


 Salam semua,hari ni aku berpeluang merasa burger yang tengah ngetop di kl dan kawasan2 sekitarnya.Baru2 ni dh masuk majalah 3 pon,citer pasal burger ni,.bertambah meluaplah keinginan aku nk cuba burger yg satu ni,sdp sgt ke smpai sana sini org brcerita ,
Kebetulan cwgan RBB ni baru buka di seksyen 5 wangsa maju,berhampiran pasaraya carrefour,dkt rumah aku je le tu,.jd dgn pantasnya aku ajak mr hubby pg beli. Nak beli kena beratur utk order dan ambil no giliran,start kul 6 ptg,kedai RBB mula dibuka.kami order 3 biji burger daging dan sebiji burger ayam.,nama2nya pon best dan catchy jer,cth burgembira,ombak rindu dan hot chick bg burger ayam,harga biasa sekitar rm7-rm8.
burger ombak rindu( nama cam filem daa)
Memang sedap rasanya,awesome saiz dagingnya 3x saiz burger biasa...memang kenyang sampai pg..hehe.aku syorkan sesape nk rsa,blh le try beli burger ni,pasti jatuh chenta,love at the first sight cm aku jga...
* info penting,lpa nk tulis burger ni burger pertama di Malaysia yang di bakar guna arang*..sure kurang kolestrol sikit kan..

4 ulasan:

  1. Amboiii...burger smpi 7,8 hengget, sedap sgt ker??xde pun kt melaka...huu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sedap ina,saiz dagingnya besar dan tebal 3x ,tp dlm gambar kecik je kan,berbaloi dgn harga,. x caya meh cni..leh cuba..hehe

      Padam
  2. kat port dickson xder ler huhuhuu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. aha kesian,kna dtg kl la rsa le ..yam kan.

      Padam