Halaman

Google+ Badge

Isnin, 23 Julai 2012

MURTABAK PAK DIN @ PASAR KERAMAT

Salam semua..murtabak ni menu berbuka smlm...tgk kt JJCM tv3,terliur lak rsa..terus suruh en hubby pg beli..rpa2  bkn aku sorang je yg terliur punya la ramai org beratur nk beli penangan JJCM ler ni...dkt sejam tggu baru dpt turn order..harga tak mhal rm2 je sekeping,..saiznya cute jer,,rasa boleh  le aku bg 3 dr 5 bintang...biasa je...tgk iqram dinzly buat cam sedap jer..huhu propa jer lebih rancangan JJCM ni...

7 ulasan:

  1. sini kulim ada 1 murtabak yg paling sedap bg aku..kalo nak beli beratuq juga..tp dulu dia jual kat bazar ramadhan ..tp skrg dia buka kedai..jer..tu pun org sanggup p kedai dia....dia buat tu teluq sebiji utk 1 murtabak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. k le dh serasi ye..cm aku ni asyik pindah randah je,..walaupun thn ke 2,puasa kt kl nih..dok trcari2 lg makanan sdp,..tu yg dok try je apa yg kuar kt tv...

      Padam
  2. tp bile tgk dbulan posa ni murtabak tu tetap mgiurkan..hehehe...JJCM TV3 tu ade gak yg sedap...QH pon rajin jugak mcuba...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye la QH,bile perut lapo,sume nye sdp ek...ni pon pg beli sbb terliur punya kes la,.hehe..aha betul ada juga mknan yg masuk kt tv ,,warung kita JJCM dan lain2 show tu,ada jga yg betul2 sdp,..cma sesetengah tu mgkin mcm iklan brbayar le kot..nk promo je..

      Padam
  3. kalau belah utara ni kena tulis "telur berbasuh" baru ramai org kerumun, heee..

    BalasPadam
  4. aha betul k.anim,mcm char koew teow gak ya..kalau telur tak basuh tu,dh menghampiri x halal le tu,.sbb najis kan..hehe

    BalasPadam
  5. haha..memang biasa2 je kan murtabak tu..dah beli hari tu..biasa je

    salam kenal akak dan follow sini juga =)
    lobaksusue.blogspot.com

    BalasPadam