Halaman

Google+ Badge

Rabu, 28 Ogos 2013

akhirnya....dh rajin sikit nak menulis

huh,..tajuk catchy kemain,..sebenarnya,.puas juga la memaksa diri,utk mengupdate blog ni,..lama nye tak menulis,hampir 5 purnama juga la,..bukan xde idea,.byk snbrnya cite dan kejadian yg trjadi spnjg 5 bln ni,..tp kemalasan tahap maksima,..nak membuka blog pon malas,huhu..teruk nye peel..tambahan dah termula hobi baru,membaca novel....of coz la novel cinta,..bila dg ralit membaca blog novel je dibuka,blog sendiri bo layan jer la..
 Kadang rasa membazir duit plak,berabis utk sebuah novel,.bila difikirkan balik x rugi juga,.masa luang terisi,.ada juga ilmu dpt dikutip,kerana kebanyakan novel2 skrg diselit sama info2 kesihatan dan keagamaan,.
Sekarang tengah melayan novel dr penulis Melur Jelita,novel2 nya memang best giler,,novel Awak Suka Saya Tak dan My precious Iris dh berulangkali dibaca,tak jemu juga,.kadang terfikir juga bagaimana penulis nya dpt idea mengcipta watak hero nya yg perfect sekali rupa paras dan peribadinya,spt real jer,.kalau difilem kan novel ni,memang sukar nk mencari pembawa watak hilman yong dan firman ebrahim,.memang jejaka idaman malaya lagaknya..pic dibawah gambaran hero dan heroin novel2 ini,..cukuplah utk catatan kali ni..makin melalut plak rasa tulisan kali ini..