Halaman

Google+ Badge

Ahad, 17 Jun 2012

jalan-jalan cari makan kat fiskes steakhouse, keramat

Fiskes Steakhouse( betul ke spelling aku ni)..lebih kurang le..ni antara restoren western food yg jd feberet family aku,..kebetulan trletak tak jauh dr kediaman kami,lebih kurang 5km jer,paling kurang sebulan sekali,kami akan menjamu selera di situ,.Makanannya boleh aku bagi 4 bintang ,dgan harga 5 bintang,.maksudnya,.makanan sedap,dgan harga yg murah..eh betul ke takrif aku bg ni,..lantak la.janji aku faham sndiri kan..hehe..
special john dorry
Ini antara gambar2 yg sempat di snap,masa makan kt situ,.xleh la nk snap gbr  byk2,segan le,pengunjung memang ramai,.kalau lbt,memang susahgak cari tempat duduk,.
ni dessert azhad punya,butter bread pudding with ice cream vanilla

2 ulasan: