Halaman

Google+ Badge

Rabu, 27 Jun 2012

ADIB HARRAZ 5 MONTHS

new born adib harraz
adib 4 bulan
adib new pic
Salam semua,dh lama nak buat n3 mengenai putera aku yg bongsu ni,hari ni dh genap usianya 5 bulan baru la ada idea mamnya nak menulis.Adib  lahir 28 januari 2012 baru ni,17 hari lebih awal dari due date doc bagi,Dah ada 3 ank lelaki,yg bungsu ni tentunya kami amat berharap kali ni dikurniakan puteri @ gegirl dlm family kami ni.Tapi takdir Allah swt dh tetapkan di Azali lg,kami dpt putera lg,. 
Aku x  pernah menyesali kelahirannya walaupun x dpt puteri,malah bersyukur yg amat2 kerana Adib dilahirkan cukup sifatnya,alhamdulillah nmpk bijak je walaupun masih kecil lg( bukan memuji ank sndiri),hehe
 Sewaktu umurnya belum memasuki 3 bln adib dh mula meniarap dan hari ni di usianya 5 bln dia dh mula bergerak2 kwsn sekitar tempat dia meniarap,.kelasakannya mengceriakan hari2 kami..tp penat la juga,.skrg dh pandai nak berdukung je,kalau keluar brjln2 elok je dia,x meragam lansung,.kecik2 pon dh suka jln2 ya,.ank mama betul ni,hehe
   

Tiada ulasan:

Catat Ulasan